Wat maakt iemand een excellent spreker?

Owen Fitzpatrick
Owen Fitzpatrick
Hoewel er genoeg mensen zijn die een angst hebben voor het spreken in het openbaar, zijn er ook heel veel mensen die met veel plezier voor een groep mensen staan. Voor die groep mensen geldt wel dat er tal van zaken zijn die zij kunnen gebruiken om hun presentatie, toespraak of redevoering nog boeiender te maken zodat deze meer impact heeft op de toehoorders.

Om die reden ben ik blij dat ik zowel Kate Benson als Owen Fitzpatrick bereid heb gevonden om een aantal van hun presentatietechnieken gratis ter beschikking te stellen in de gids “Wat maakt iemand een excellent spreker?” Daarnaast heb ik deze presentatietechnieken aangevuld met mijn kennis over persoonlijkheidstypes in de vorm van het Neurogram®. Dit is een onderdeel dat zelden aan bod komt bij presentatietechnieken, maar het blijkt dat goede kennis over zowel jezelf als over je publiek presenteren stukken gemakkelijker maakt.

Samenvattend staat er in de gratis gids “Wat maakt iemand een excellent spreker?” de volgende onderwerpen:

  1. Owen Fitzpatrick over wat iemand een excellent spreker maakt.
  2. Kate Benson met haar lessen uit Teaching Excellence, het nieuwe boek van Richard Bandler en Kate Benson over NLP in het onderwijs, voor het spreken in het openbaar.
  3. Kate Benson en ik over diverse manieren om goed om te gaan met verschillende groepsgroottes.
  4. Een artikel van mijn hand over de attitudes en soorten vragen die je kan verwachten van je publiek aan de hand van wat voor persoonlijkheidstype deze mensen hebben.

Uiteraard is de beste manier om een nog betere spreker, leraar of trainer te worden meedoen met een live training. Alleen op die manier kan je onbewustzijn het beste worden getraind in de juiste gedragspatronen voor excellent spreken in het openbaar. Tegelijkertijd begrijp ik het goed wanneer je eerst meer wilt ontdekken over hoe goed je Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) kan gebruiken om beter te worden in het spreken in het openbaar. Om die reden stel ik deze gids gratis ter beschikking.

Om met deze gratis gids voor excellent spreken in het openbaar aan de slag te gaan, vul je het onderstaande formulier in. Deze gratis gids opvragen is 100% veilig want ik heb net zo’n hekel aan spam als jij.