NLP Practitioner

Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij
Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Met de Licensed NLP Practitioner™ opleiding krijg je natuurlijk veel meer dan alleen training in spreken in het openbaar. NLP is de beste manier om zelf te groeien of om andere mensen de goede kant op te helpen. Oorspronkelijk is NLP bedacht om menselijk gedrag in kaart te brengen. In de afgelopen veertig jaar is er van veel menselijk gedrag in kaart gebracht hoe je dat gedrag het beste kan doen. Dat is wat je leert in de trainingen om beter te worden in het spreken in het openbaar. Tegelijkertijd is NLP natuurlijk veel breder dan alleen spreken in het openbaar. Vandaar dat het heel aantrekkelijk is om de hele Licensed NLP Practitioner™ te doen.

De Licensed NLP Practitioner™ bestaat uit drie onderdelen. Deel 1 gaat over het brein, het Neuro gedeelte van Neuro-Linguïstisch Programmeren. In deel 1 leer hoe je je brein optimaal kan gebruiken door ervoor te zorgen dat je je goed voelt, de juiste zaken positief verbeeldt en constructief denkt in plaats van te piekeren. Bijna alles in het leven gaat beter wanneer je plezier maakt, de juiste dingen visualiseert en positief denkt.

In deel 2 van de Licensed NLP Practitioner™ gaan we diep in op het Linguïstische gedeelte van Neuro-Linguïstisch Programmeren. Niet alleen om ervoor te zorgen dat je zowel heel goed communiceert om iets duidelijk te maken en goed communiceert om mensen positief te beïnvloeden, maar ook om je eigen wereldmodel te optimaliseren. NLP gaat ervan uit dat je alles wat je in leven hebt geleerd kan zien als je model van de wereld. Dit model is voor een deel neutraal, een deel positief en voor een deel negatief. Wat je met NLP leert, is om ervoor te zorgen dat je onnodige negativiteit uit je wereldmodel weghaalt en vervangt door positiviteit.

In deel 3 van de Licensed NLP Practitioner™ gaan we dieper in op het Programmeer gedeelte van Neuro-Linguïstisch Programmeren. Nu is programmeren een wat ongelukkige keuze qua woord. Wat je feitelijk doet met NLP is jezelf slimme strategieën aan te leren voor een beter leven. Voorbeelden zijn een positiever zelfbeeld en het dertig jaren plan om je grote droom te ontdekken en te realiseren. Met deze best practices krijg je het beste wat NLP de afgelopen 40 jaar bij zeer succesvolle mensen heeft ontdekt.

Nu begrijp ik goed dat de Licensed NLP Practitioner™ een hele stap is. Om die reden is het het beste om eerst een verkennend gesprek met mij te hebben. Niemand in Nederland weet zoveel van NLP als ik. Niet alleen ben ik gecertificeerd als Licensed NLP Master Trainer™ door Richard Bandler zelf, maar ben ik ook de enige die NLP op een universiteit geeft. Uiteraard is het verkennend gesprek geheel vrijblijvend en gratis! Het verkennend gesprek kan telefonisch of we kunnen afspreken om elkaar in het echt te ontmoeten. Er is geen mooier kado aan jezelf dan de Licensed NLP Practitioner™. Kortom, vraag vandaag nog het gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek aan via: NLP Practitioner