Kate Benson

Kate Benson
Kate Benson
Met Kate Benson werk ik al tien jaar samen. Samen organiseren we seminars van Richard Bandler in Engeland en Amsterdam. Kate Benson is de International Director for Education van the Society of NLPĀ®. En met recht, want niemand weet zoveel van NLP en educatie als Kate Benson. Er is een speciale NLP Kind website voor het werk van Kate Benson met NLP en kinderen.

Kate Benson heeft helemaal gelijk wanneer zij zegt dat de snelste manier om ervoor te zorgen dat je met NLP de meeste kinderen bereikt, is door ervoor te zorgen dat leraren NLP gaan gebruiken in het onderwijs. Uiteindelijk zien leraren alle kinderen aan hen voorbij komen. Wanneer zij in staat zijn om alle kinderen die zij in hun klas hebben iets van NLP te leren, dan geeft dat deze kinderen een veel mooier leven.

Alleen is het dan wel nodig dat je als leraar op de juiste manier je boodschap overbrengt. Vandaar dat wat Kate Benson doet veel te maken heeft met spreken in het openbaar. Waar Richard Bandler er juist voor zorgt dat jij als spreker optimaal in elkaar steekt, zorgt Kate Benson ervoor dat je je focus verlegt van jezelf als spreker naar jouw publiek. Kate Benson haar credo is: als je publiek de boodschap niet heeft meegekregen, heb jij als spreker de boodschap niet overgebracht.

Vandaar dat ik heel blij ben met alle presentatietechnieken die ik van Kate Benson heb geleerd om ervoor te zorgen dat het publiek daadwerkelijk de boodschap meekrijgt die je in een toespraak, presentatie of redevoering wil overbrengen. Of het nu gaat om ervoor te zorgen dat je verschillende vormen afwisselt, het publiek actief mee laten participeren of rekening houdt met de verschillende manieren waarop mensen uit je publiek informatie opnemen, Kate Benson heeft ervoor gezorgd dat ik mijn spreken in het openbaar steeds naar een hoger niveau weet te brengen zodat het publiek steeds meer leert, opneemt en meekrijgt.