Joost van der Leij

Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij
Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Zelf ben ik met NLP begonnen in het jaar 2000. Toen ik eenmaal NLP meemaakte zoals Richard Bandler, de bedenker van NLP, het heeft bedoeld, ben ik volkomen enthousiast geraakt en gebleven. Mooi vond ik het toen ik ontdekte dat NLP eigenlijk meer met filosofie te maken heeft dan psychologie. Nu bleek mijn opleiding binnen de academische filosofie en de drie jaar die ik les heb gegeven aan eerstejaars op de Universiteit Utrecht opeens zeer waardevol.

Sindsdien ben ik alleen maar bezig geweest om NLP mij helemaal eigen te maken en geheel te doorgronden. Richard Bandler zegt altijd tijdens de Charisma Enhancement training dat NLP heel gemakkelijk te doen is, maar moeilijk te doorgronden. En dat is ook zo. In de meer dan vijftien jaar dat ik NLP doe, ben ik maar een handjevol NLP trainers tegengekomen die, zoals Richard Bandler, Owen Fitzpatrick en ik, NLP helemaal doorgronden. Om die reden ben ik niet alleen door Richard Bandler persoonlijk gecertificeerd tot Licensed NLP Master Trainerâ„¢, maar ben ik wereldwijd ook de enige NLP trainer die NLP op een universiteit onderwijst.

Kortom, wanneer ook jij NLP je eigen wil maken, dan ben je bij mij op het juiste adres. En wanneer het gaat om presentatietechnieken dan merk je dat mijn achtergrond met mijn eigen avondvullend theaterprogramma over het Enneagram ervoor zorgt dat de wijze lessen die ik van mijn theaterregisseur heb geleerd aan jou doorgeef.

Mocht je overwegen om iets met NLP te gaan doen, spreek dan in ieder geval een keer met mij af of doe een van de eendaagse workshops. Op die manier krijg je een beter inzicht wat NLP behelst, hoe het NLP wereldje in elkaar steekt en wat de beste manier voor jou is om met NLP aan de slag te gaan. De snelste manier om mij te spreken, is door een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek te hebben dat je aanvraagt via: NLP Practitioner