1-op-1 Coaching

Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij
Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij
Voor een angst voor het spreken in het openbaar is NLP coaching niet ideaal omdat er bij 1-op-1 coaching natuurlijk geen gelegenheid is om te oefenen. Om die reden is het beter om NLP training te doen bij een angst voor spreken in het openbaar, want dan heb je de gelegenheid om te oefenen. Er zijn twee situaties waarbij NLP coaching wel de beste keuze is:

  1. Er is te veel aan de hand en er speelt te veel om deelname aan een NLP training mogelijk te maken.
  2. Er zijn concrete spreekbeurten, toespraken of presentaties die in het verschiet liggen zodat de NLP coaching je daar op kan voorbereiden en getest kan worden hoe goed NLP de angst voor spreken in het openbaar wegneemt.

NLP coaching vindt plaats op locatie. Met het NLP Mastercoach netwerk hebben we NLP coaches door het hele land heen. Er is dus altijd wel een NLP coach bij jou in de buurt. Op www.nlpmastercoach.nl kan je zien wie er bij jou in de buurt actief is en je kan meteen contact met ze opnemen voor een eerste telefonische kennismaking.

De NLP coaching zelf bestaat uit 3-5 sessies van gemiddeld 2 uur. Deze sessies vinden in principe om de twee weken plaats, maar afhankelijk van wanneer de presentatie, toespraak of spreekbeurt is, kan daar gemakkelijk mee worden geschoven.

De NLP coaching vindt plaats op basis van no cure, no pay. Dat wil zeggen dat het tarief alleen voor de oplossing is. Pas als de angst voor het spreken in het openbaar weg is, ontvang je een factuur. Als dat onverhoopt niet zo is, dan ontvang je geen rekening en hoef je niets te betalen. Concreet betekent dat dat als er op enig moment voor wordt gekozen om het NLP coachingstraject af te breken, dat je enige investering je eigen tijd is geweest.

Om met 1-op-1 NLP coaching de angst voor spreken in het openbaar aan te pakken, vul je het onderstaande aanvraagformulier in. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op om een afspraak te maken met een NLP coach bij jou in de buurt: